woensdag 4 juli 2012

Nadat we van de schrik bekomen zijn over de vertraging in het adoptieproces gaat het leven weer gewoon door. We hebben een aantal mooie wandelplekjes ontdekt waar we in Paul's vakantie kunnen gaan fietsen. Andrew heeft ook een fiets gekregen van Marie-lou ( Mama van Anna, vriendinnetje van Paul). Hij is er zo blij mee dat hij van 's morgens tot 's avonds ermee rondrijdt in het appartement. Als we weggaan moet de fiets altijd mee.
Verder willen we nog een keer graag naar Kisumu en Mombassa als ons budget het toelaat. We zitten hier nu wel 3 extra maanden hier met dus extra maanden huur, schoolgeld en geen inkomen.

Paul krijgt in de vakantie les in acrobatiek. Ik zag op de mail dat er iemand gevraagd werd om Nederlandse les te geven aan een Keniaanse jongen. De schrijver van de mail had acrobatiek les gehad van deze jongen. Ik heb hem gebeld en verteld dat ik hem Nederlands wil leren als hij Paul acrobatiek wilde leren. En dat vond hij een goed plan! Afgelopen dinsdag is hij voor het eerst geweest. Leuke jongen, gemotiveerd en hij geeft Paul heel leuk les.

Ondertussen zitten we al plannen te maken om naar Kisumu te gaan samen met een ander stel. We gaan allebei met de auto (allebei een Toyota Wish) nu via een andere route. Waarschijnlijk gaan we volgende week zaterdag al. Toch wel een onderneming ,7 uur rijtijd + pauzes. Verder Matatu's en rook brakende vrachtauto's die je zo van de weg duwen, potholes ter grootte van een wiel en stukken dirt road.
Maar dan zien we als het goed is Het Meer weer en dat maakt alles goed!
Waterval bij de theevelden van Limuru

Kijk uit, hippo's in de rivier! 

Bootje varen op een "fair "in Karura forrest 

Kijk eens Mama!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten