maandag 29 oktober 2012

Andrew 4 jaar!!

Over 3 nachtjes, over 2 nachtjes, nog 1 nachtje slapen en dan ben je jarig en dan wordt je 4! Met cadeautjes en cake. "Carrotcake en chocoladecake wil ik"! Krijg jij carrot en chocolade cake, als de prioriteiten maar duidelijk zijn. Om half 7 kwam onze kleine ondeugd al zeuren. Even boterhammen maken en de t.v. aan en we konden zowaar tot half 9 blijven liggen, eerste cadeau is voor Mama en Daddy.
 Dit keer hadden we ze wel de kleren aangedaan wat het foto schieten een stuk makkelijker maakt. Met het uitpakken  kon Andrew niet stil blijven staan. Huppelend heeft hij alles uitgepakt. Daarna kwam de onvermijdelijke vraag wanneer de cake kwam, pas bij de visite.
Heerlijk keuvelend en spelend hebben we de tijd doorgebracht totdat het tijd was om bij het zwembad de spullen klaar te leggen en slingers op te hangen. De beheerders van het appartementencomplex hadden in hun wijsheid besloten voor de 2de keer in 3 maanden het gras te bedekken met zand. De weergoden maakte het geheel af door compleet Lake Naivasha uit te storten, de nacht voor het feestje.
Maar modderfeest vinden kinderen ook leuk!

Gelukkig heeft Tom meegeholpen met de slingers ophangen, balonnen opblazen en wat planken neerleggen zodat de gasten zonder al te erge moddervoeten op het feestje konden arriveren. Andrew vond de cake heerlijk en de cadeautjes geweldig! Jammer dat het met zo veel kindjes moeilijk wordt om alle cadeautjes in de gaten te houden. Dit resulteerde dan ook in een plons, Andrew vergat te kijken waar het modder ophoudt en het zwembad begint.

Gauw even naar boven en droge spulletjes aandoen. Ik was er ook een beetje onderstboven van want ik ben hierna vergeten om nog foto's te maken. Toen we terugkwamen hadden alle kinderen dezelfde kleur kleren aan, modderrood. Er waren er ook die hadden uitgevonden dat je het in je haar kunt smeren. Onder het genot van een wijntje, biertje of sapje stonden de ouders dit schouwspel te bekijken. Tot het begin van de avond zijn we lekker doorgegaan, daarna pannenkoeken bakken en uitgeteld naar bed.
Vanaf vandaag gaat Andrew elke ochtend naar de peuterklas. De kleuterklas stellen we nog even uit totdat we in Nederland zijn.

Tom heeft de slingers hangen en de planken liggen

Of je hebt ze in beeld of je praat erover

Niet in het water vallen, he?

Het lijkt wel een eiland

Ook op school is Andrew jarig,  compleet met kroon

6 november week vertrekt Han naar Nederland en wij volgen hem als alles goed gaat op 1 december.

1 opmerking:

  1. Een beetje laat, maar bij deze alsnog gefeliciteerd Andrew! Zo te horen heb je een erg leuke verjaardag gehad!
    Spannend straks, een paar weken zonder Daddy. Maar we hopen dat jullie er inderdaad over een paar weken achteraan kunnen om dan eindelijk met elkaar thuis in Nederland te kunnen zijn. Voor altijd!
    Lieve groetjes, Jaap, Fimke, Isaac & Adelle

    BeantwoordenVerwijderen