donderdag 2 augustus 2012

Paul 7 jaar!

29 juli was het zover! Onze grote zoon nog wat groter met zijn 7 jarige verjaardag. Hij had al een tijdje over het lijstje nagedacht wat hij kon vragen. Gelukkig waren de spulletjes een stuk realistischer dan vorig jaar. Voor het eerst wilde hij ook geen cake meer maar een echte taart. Dat moesten we maar even regelen dan. Verder moest er nagedacht worden over welke vriendjes er uitgenodigd zouden worden. Elk jaar is dat lastig bij Paul omdat hij in de schoolvakantie jarig is. Gelukkig hadden we al een feestje gedaan met het vriendinnetje van Paul die ook in de vakantie jarig is in de laatste week voor de vakantie.
Het thema van het feest was al lang duidelijk, een vet discofeest!! Paul was er helemaal klaar voor om zijn coole moves te showen.
Het opstaan moesten we even uitstellen. Pas vanaf 8 uur begon de verjaardag. Met Andrew  erbij zongen we uit volle borst de liedjes en Paul wist er zelf ook nog een paar. Daarna was het tijd voor de cadeautjes. Hiervoor hoef je je niet aan te kleden. Ze lopen zo vaak bloot rond dat wij er ook niet aan hadden gedacht. Wel wat handiger voor de foto's bijvoorbeeld.
Voor Andrew was het wel een beetje doorbijten met al die cadeau's voor een ander maar we hadden voor beide een hoepel gekocht. Andrew vroeg wel 23 keer van wie de cadeau's waren maar uiteindelijk was er ook acceptatie.  
's Middags was het feest en met wat gebruikelijke problemen, geen stroom, wat spulletjes vergeten en veel mensen punctueler dan wij (wel handig voor het slingers ophangen), kon het feest beginnen. Eerst het zingen, cadeau's en taart en daarna ging de discobeat op standje 8. Iedereen ging uit z'n dak en niets was te dol. Paul moest wel veel oppassen dat er bij  zijn speciale moves geen slachtoffers vielen, dit onderving hij met robotdance en moonwalk.
Toch bleek al snel dat water van het zwembad en veel lege bekers ook heel leuk waren. Niemand bleef droog en sommige bleven helemaal niet droog. Als laatste viel de demo met het afstandsbestuurbare boot in het water want deze zonk.. maar het was een echt spetterfeest.

Aankleden? Uitpakken!

Wat ligt hij diep van achter..

Als ik schattig doe mag ik straks

Een echte taart!

genieten

meer, meer, meer

Wat hij kan, kan ik ook 

Zou je er nat van worden

Geen opmerkingen:

Een reactie posten